Expolinc

Onze producten kenmerken zich door een stijlvol design, duurzaamheid and gebruiksgemak. Elk product heeft zijn eigen unieke eigenschappen, dus bekijk de diverse producten en leer meer over de mogelijkheden.

Brochure Stand

Professioneel en aantrekkelijke presentatie van brochures. Duurzame onderdelen die niet breken of krassen.

Lees meer

Case & Counter

Bouw een koffer om naar een grote balie in enkele minuten. Een complete presentatiewand wordt vervoerd in 1 koffer. Gemaakt van duurzame materialen en past in de meeste auto’s.

Lees meer

Fabric System

Dankzij het Fabric System kunt u veel indruk maken met een achterwand met het formaat, de vorm en hoogte die u zelf wenst.

Panel Base

Creëer elke vorm van panelen tot een dikte van 19 of 26 mm. Eenvoudig te plaatsen, boren niet nodig. Rubber voetjes beschermen de vloer.

Pop Up Magnetic

’s Werelds meest makkelijke Pop-Up systeem om op te zetten. Diverse hoogtes, breedtes en bochten. Onbeperkte mogelijkheden om uw uitstraling aan te passen.

Roll Up Classic

De brede voet waarborgt stabiliteit en geeft een mooi en neutrale ondergrond aan de print. Is beschikbaar in 5 breedtes.

Roll Up Compact

Compact en snel te gebruiken en mee te nemen. Variabele printhoogte en eenvoudig op te zetten. Professionele uitstraling en staat altijd recht.

Soft Image

Zet een grootformaat print op in seconden. Spanning minimaliseert kreuken. Robuust ontwerp en geschikt voor een breed aanbod doekprints.

Scroll to top